Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte. Hier kunt u en uw bezoek gratis gebruik van maken. Voor de verkeersveiligheid en een goede doorstroom is er voor elk voertuig een plek gemarkeerd.

 • Invalideplaatsen
  Deze worden aangegeven met een blauw bord. Om hier te parkeren heeft u een vergunning nodig. Zorg dat deze goed zichtbaar is achter uw voorruit.
   
 • Canta's
  De kleinere parkeerplekken zijn speciaal voor de Canta's.
   
 • Fietsen
  U kunt uw fiets in de fietsenstallingen plaatsen
   
 • Scootmobielen
  Uw scootmobiel mag u in de hal van uw eigen woning parkeren. U kunt hiervoor gebruik maken van de (grotere) goederenliften.

Let op!
In verband met de veiligheid van medebewoners en bezoekers mogen vervoersmiddelen geen doorgang hinderen. Fietsen, Canta’s, scootmobielen, etc. die niet in de daarvoor bestemde plaatsen zijn geparkeerd worden verwijderd.

 

Openbaar vervoer
De Koornhorst is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de omgeving van De Koornhorst vindt u de bushalte aan de ’s Gravendreef met onder andere verbindingen binnen de regio en met Amsterdam Oost en het AMC.

Bushalte ’s Gravendreef
Lijn 41 (Gaasperplas)
Lijn 45 (Station Holendrecht)
Lijn 357 (Bijlmermeer)

Iets verderop kunt u gebruik maken van de metro. Deze heeft verbinding met onder andere het Amstelstation en het Centraal Station Amsterdam.

Metrohalte Kraaiennest
Lijn 53 (Gaasperplas)

Voor informatie over vertrektijden en verbindingen kunt u het informatie nummer voor het Openbaar Vervoer 9292 raadplegen.

9292
t. 0900 – 92 92 (70 cent per minuut)
w. www.9292.nl